Ziektes bij honden

Ziektes bij honden

Als je hond zich niet lekker voelt, wil je weten wat hij/zij heeft. Je maakt je zorgen over zijn/haar gezondheid. Daarom kom je naar ons toe. Natuurlijk moeten wij eerst een diagnose stellen. Maar daarna wil je misschien nog even lezen wat er bij de verschillende ziektes precies aan de hand is. Daarom hebben wij een beschrijving gemaakt van de meest voorkomende ziektebeelden bij honden. Lees hier meer over de symptomen en de manier waarop een ziekte behandeld wordt.

Heb je toch nog vragen over de ziekte van je hond? Of staat de diagnose van je hond er niet tussen en heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een mailtje sturen of ons bellen. We zijn er niet alleen voor je hond, maar ook voor jou!

Heb je toch nog vragen over de ziekte van je hond? Of staat de diagnose van je hond er niet tussen en heb je vragen? Neem dan gerust contacHeb je toch nog vragen over de ziekte van je hond? Of staat de diagnose van je hond er niet tussen en heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een mailtje sturen of ons bellen. We zijn er niet alleen voor je hond, maar ook voor jou!Heb je toch nog vragen over de ziekte van je hond? Of staat de diagnose van je hond er niet tussen en heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een mailtje sturen of ons bellen. We zijn er niet alleen voor je hond, maar ook voor jou!t met ons op. Je kunt een mailtje sturen of ons bellen. We zijn er niet alleen voor je hond, maar ook voor jou!

ziektes hond