Katten

katten

Een zieke kat

Katten hebben ziektebeelden die andere dieren niet hebben. Soms kan een diagnose eenvoudig gesteld worden aan de hand van een lichamelijk onderzoek. Soms is echter extra onderzoek nodig. Dit kan een eenvoudig urineonderzoek zijn, maar ook bloedonderzoek, röntgen, echo, ecg of andere onderzoeken. De behandeling kan bestaan uit medicatie maar ook uit chirurgie. Dit kan meestal in onze eigen praktijk gebeuren.  Een enkele keer verwijzen wij door naar een specialist.

Een gezonde kat

Niet alleen werken wij aan de behandeling van zieke katten, nog beter is het als we kunnen voorkomen dat een kat ziek wordt. En om je hond gezond te krijgen en houden, kijken wij naar allerlei zaken. Een gezonde kat krijgt op tijd inentingen, wordt ontwormd en behandeld tegen parasieten. Voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn ook heel erg belangrijk. Bij een bezoek letten we ook op deze zaken en adviseren we je over jouw kat!

katten

Professioneel en betrokken 

Je merkt dat ze meedenken en toegewijd zijn. In een vakantie moest onze kat met de oppas naar hen toe. Niet alleen behandelden zij hem uitstekend, zij hielden ons van elke stap op de hoogte. Zoveel betrokkenheid, dat zien je niet vaak.

Coralise Noske & Sam Bennani